Відомий український бізнесмен з Харкова, зірка романтичного реаліті "Холостяк" Михайло Заливако вже досить давно радіє стосункам, які він зміг знайти на шоу. Зараз Міша зі своєю коханою Ганною Богдан відпочиває в Мексиці. За його словами, прийшов час для знімків з відпустки.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Михайла Заливака в мережі Instagram.

Публікація Михайла Заливака, скріншот: Instagram
Публікація Михайла Заливака, скріншот: Instagram

"Прийшов саме той час, коли можна виставити пару фоток з Мексики. P. S. інет не поповнював просто", — підписав публікацію Михайло.

На свіжому кадрі, який опублікував Михайло, можна побачити його самого і Анну Богдан в дуже легких нарядах, які більше підходять для курорту на узбережжі Чорного моря в серпні. На Михайлові футболка, шорти і шльопанці, а ось на Анні Богдан - комбінований наряд з довгою чорною спідницею і різнобарвною кофти.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Віддані шанувальники, друзі і просто Передплатники почали активно коментувати публікацію, а також залишати безліч лайків. З'явилися навіть припущення, що Михайло Заливако "встиг собі вставити імплант в литковий м'яз".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Роксолана з "Величного століття "Мер'єм Узерлі захотіла все покинути: "Недоступна".

Як повідомляв Знай.uа, скромна ведуча "Все Буде добре" Надія Матвєєва показала бездоганну фігуру в купальнику: "Раніше таких спалювали".

Знай.uа писав, Анна Богдан перетворила Михайла Заливака на підкаблучника? Переможниця "Холостяка" показала результат сімейного життя.