Леся Нікітюк пофліртувала з Михайлом Заливако. Відповідне відео з'явилося на Instagram-порталі Холостячка.

Харківський бізнесмен і головний герой останнього сезону найромантичнішого реаліті-шоу у фіналі вибрав Анну Богдан (Сторожук). Як відомо, пара вже живе разом у Києві.

Молоді люди люблять спільне проведення часу і регулярно відвідують різні заходи. Також Заливако буває учасником різних шоу.

Нещодавно Михайло Заливако взяв участь у шоу "Хто зверху" на Новому каналі. З'явилося відео, на якому Нікітюк показала табличку "Холостяку": "I love you". Сам Заливако поставився до флірту Лесі Нікітюк з іронією і весело засміявся.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Відзначимо, що Леся Нікітюк є ведучою шоу "Хто зверху", на якому представники різних статей змагаються в дотепності з 2017 року і тепер дуже складно уявити дане шоу без гумору телеведучої.

Раніше ми писали про те, що Slavia видала, де її можна знайти після розлучення з Дзідзьо: "у місцях для..."

Нагадавши, Дзідзьо "приставав" до Насті Каменських на шоу "Маска"? Михайло Хома розповів, навіщо дружина Потапа сунула йому руки під шубу

Як повідомляв Знай.uа, Дзідзьо розлютився не на жарт через жінку, Данилко запанікував поруч з ним: "Дайте бінокль, нічого не бачу"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова вперше розповіла, як над нею познущався відомий продюсер: "Дупло прийшло співати"