У соціальній мережі розмістили нову інформацію, яка стосується геніальної письменниці Джоан Роулінг. Стало відомо, що Руперт Грінт, який виконував роль Рона Візлі в "Гаррі Поттері" повідомив, як ставиться до автора.

Відповідну публікацію розмістили на порталі "peopletalk" в Instagram.

"Після того, як Джоан Роулінг звинуватили в трансфобії, її кар'єра фактично зазнала краху. Крім того, що її не запросили взяти участь у зйомках спецепізоду, присвяченого 20-річчю першого фільму про Гаррі Поттера, її не підтримав навіть головний герой фільму — Деніел Редкліфф. А тепер стало відомо, як до неї ставиться виконавець ролі Рона Візлі — Руперт Грінт", - підписали пубілкацію в соціальній мережі.

Важливо помітити, що останнім часом навколо Джоан Роулінг ходить дуже багато брудних чуток і звинувачень. Її навіть відмовився підтримати головний герой "Гаррі Поттера" Деніел Редкліфф. Не дивлячись на це, багато фанатів продовжують стежити за тим, що відбувається і підтримувати Джоан.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Руперт Грінт, Фото Getty
Руперт Грінт, Фото Getty

"А де ж їх інклюзивність і свобода слова? Чому людина не може вільно висловлювати своє ставлення до чого небудь? Чому адекватне ставлення гноблять? Маячня", "мені її шкода дуже не вона, не було б фільму, щоб там не говорили", "От би вона просто заморозила права на Гаррі Поттера і заборонила цим акторам згадувати його! Жоден актор крім фільму не запам'ятався в інших фільмах", "капець, на неї виливають стільки бруду через правду....", - написали відгуки соціальної мережі.

Коментарі на пост "peopletalk" Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" Instagram

Коментарі на пост "peopletalk" Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" Instagram

Нагадаємо, що Джоан Роулінг висунули абсурдне звинувачення.