Відомий французький актор помер після невдалого падіння на лижах. На момент смерті йому було всього 37 років.

Про смерть зірки стрічки "Ганнібал: Сходження" повідомляє французьке інформагентство AFP.

Так, стало відомо, що помер відомий французький актор Гаспар Ульєль. У актора зупинилося серце у лікарні після невдалого падіння на лижах.

Гаспар Ульєль / Associated Press
Гаспар Ульєль / Associated Press

Варто зазначити, що напередодні актора екстрено госпіталізували вертольотом з гірськолижного курорту Ла Розьєр в Альпах, де він катався. Ульєль зіштовхнувся з іншим лижником. До лікарні знаменитого актора доставили у несвідомому стані.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Зазначимо, що Гаспар Ульєль відомий французький актор. Міжнародної популярності він набув після виконання однієї з головних ролей у детективній драмі Жан-П'єра Жене "Довгі заручини" з Одрі Тоту. Згодом знаковою для нього стала роль молодого Ганнібала Лектора у картині Пітера Веббера "Ганнібал: Сходження". До того ж Гаспар Ульєль був обличчям реклами парфуму Chanel.

Гаспар Ульєль / Associated Press
Гаспар Ульєль / Associated Press

Останні роботи Ульєля - картина Емілі Атеф "Більше, ніж будь-коли" і серіал "Місячний лицар" від Marvel. Ці роботи повинні були вийти в 2022 році.

У актора залишилася дружина - французька модель та співачка Гаеллі П'єтрі. Їхньому синові в лютому виповниться шість років.

Нагадаємо, померла мама Сергія Захарова, який загинув в ДТП по вині Михайла Єфремова: здоров'я різко погіршилося після похорону

Також Знай писав, померла вдова Піночета і перша леді Чилі Луїсія Іріарт. Під час диктатури свого чоловіка мала величезний вплив на політику країни

Також Знай повідомляв, мама Юлії Началової після трагедії з донькою втратила ще двох рідних людей: "Біда постукала в наші двері"