Мама відомої російської співачки Юлії Началової, яка трагічно померла в 2019 році, зовсім недавно пережила втрату ще двох найближчих людей.

Таїсія Миколаївна на своїй особистій сторінці в соцмережі Instagram розмістила архівне відео з виступу своєї покійної доньки, а в підписі до публікації розповіла про страшні події, з якими їй довелося зіткнутися цієї осені.

Виявилося, що після трагічної смерті Юлії, яка буквально розділила життя її сім'ї на до і після, Таїсія пережила загибель ще двох рідних.

"У 2012-му році у своєму бенефісі "Непридумані історії" Юля виконала пісню "Say goodbye - сказати прощай", присвятивши її пам'яті своєї бабусі і пам'яті улюблених артистів. Як складно, вірніше, неможливо сказати прощай, коли йдуть рідні, улюблені люди. Цього року біда постукала в наші двері двічі... другого вересня не стало моєї молодшої сестри-Оленки, а 9-го листопада раптово пішла з життя Олена Алдоніна – бабуся Верочки, наша подруга, абсолютно рідна для нас людина. Несподівано і дуже боляче ... світла пам'ять..." - поділилася болем жінка.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Користувачі соцмережі і віддані шанувальники покійної співачки висловили співчуття і потужну підтримку Таїсії Миколаївні.

Нагадаємо, помер один з братів-близнюків Богданових, які були відомі спотвореною зовнішністю після пластики

Як повідомляв Знай.uа, режисер "Матриці" Лана Вачовскі зізналася в непоправної втрати, ця смерть її добила: допомогти міг тільки Кіану Рівз

Також портал Знай.uа писав, що учасник "Танців з зірками" Жора Корольов помер у Польщі: остигле тіло знайшла кохана