Чоловік відомої співачки Наташі Корольової Сергій Глушко (Тарзан) поділився новим іронічним фото і насмішив всю мережу.

Сергій Глушко має чимало шанувальників і тому він частенько намагається тішити їх новими фото, відео або просто цікавими подробицями з особистого і професійного життя на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за ним стежить майже 200 тисяч осіб.
Сергій Глушко давно займається живописом, і малює найрізноманітніші картини. Тому вирішив поділитися фото разом однією з них. Тарзан сфотографувався на тлі картини горили, і іронічно зазначив, що це його автопортрет.

Фото зі сторінки Сергія Глушка
Фото зі сторінки Сергія Глушка

" Всім привіт! 🤪Хто там про автопортрет питав...?😄 😄 ", — так Сергій Глушко підписав фото.

Фанатам Тарзана сподобалася його нова картина, а тим більше його самоіронія, тому вони почали залишати для нього десяти коментарів.

"Серьога хвалися новим шедевром 🔥", "аааааааааа 🤣 🔥 ржу не можу)))) обожнюю твоє почуття гумору", "о, Серьога, тепер прям все гармонійно)))) Тарзан і горила поруч)", "і як завжди шедевральне нове творіння", "автопортрет - просто гармата!!", "Круто красунчик молодець ❤️", " і почуття гумору на висоті, як завжди, 👍", "бомбічно🔥 🔥", - зазначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадавши, Наташа Корольова знайшла "царя" в особі Філіпа Кіркорова-Тарзан більше не канає: "Ви ж доросла людина"

Раніше Знай писав, Наташа Корольова перетворила свою 75-річну маму на Статую Свободи з рожевим волоссям: "Щоб не робити собі нерви". Наташа Корольова взялася за імідж своєї 75-річної мами

Також Знай повідомляв, Анастасія Волочкова потягнулася до причинного місця Тарзана і Шури-Наташа Корольова приревнує