Відома співачка Наташа Корольова поділилася кадрами з фотосесії для своєї 75-річної мами в досить яскравому і екстравагантному вбранні.

Наташа Корольова любить ділитися новими фото, відео або ж подробицями зі свого особистого і професійного життя на своїй сторінці в соціальній мережі Іnstagram, де за нею пильно стежить 1.5 мільйона осіб.

Наташа Корольова, фото з Instagram
Наташа Корольова, фото з Instagram

Цього разу Наташа Корольова вирішила влаштувати для своєї 75-річної мами яскраву фотосесію. Для цього їй зробили яскравий макіяж, підкресливши очі і губи. Образ видався теж не менш яскравим, вона одягла чорні лосини з принтом і білу футболку, поверх неї вона накинула штучне хутро червоного кольору. Родзинкою образу стала незвичайна корона на її голові.

Скріншот посту Наташі Корольової
Скріншот посту Наташі Корольової

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

"Боже мій, у нас рожеву пачку забути не можуть, а тепер у нас просто статуя Свободи", — відреагувала Наташа Корольова на образ мами.

До того ж співачка вирішила звернутися до хейтерів, і попросила, кому не подобається спостерігати за її сім'єю, нехай відписується.

"Давненько в моїй стрічці не з'являлася Мама Люда! Хто спостерігає за нашою сім'єю на хвилях соцмереж я сподіваюся розуміє, що наша сімейка не зовсім звичайна. Всі члени нашої сімейного угруповання трохи не вписуються в стандартні канони, так що шановні підписники або ми збігаємося з вами вібраціями і насолоджуємося або краще відпишіться що б не робити собі нерви!!",- зазначила Наташа Корольова.

Нагадавши, Наташа Корольова зізналася, що не вважає стриптизерку сина Архипа за невістку: "була одна, потім ще..."

Також Знай писав, стриптизер Тарзан змусив Наташу Королеву терміново худнути. Вона одягла сміливе міні і прийняла виклик

Раніше Знай повідомляв, маму Наташі Корольової обгадили на американському пляжі- "не можна провозити алкоголь"