MARUV повідомила про те, що потребує перерви в кар'єрі. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Анна Корсун, яка відома як Maruv і Shlakoblochina є популярною Українська співачкою, композитором, поетесою і продюсером. Деякі її композиції в жанрі поп та електронній музиці зробили її популярною не тільки для україномовної, але також і для англомовної аудиторії.

У жінки розвинені популярні соцмережі. Зокрема на Instagram-сторінці 626 тисяч фоловерів, які лайкають і коментують кожен її пост.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

19 січня дівчина у своєму сторіз заявила, що винужедна зробити тимчасову перерву в кар'єрі. MARUV зазначила, що до 8 березня, на який заплановано вихід її нового альбому, проведе вдома.

"Я дуже втомилася і відчула творче вигорання. Зараз мені потрібно відпочити від своєї діяльності", - повідомила вона.