Кончіта Вурст - ввстрійська естрадна зірка, що отримала оглушливу популярність у всьому світі через скандальну перемогу на"Євробаченні-2014". Справжнє ім'я бородатої дрег-квін Томас Нойвірт. Яскрава особистість змінює свої образи по клацанню пальця, що і приваблює численну аудиторію.

Нойвірт розмістив свіжі фотографії зі свого особистого життя в Instagram, за яким стежить майже 400 тисяч чоловік. На першому кадрі артист позує без яскравого макіяжу, накладних вій і укладання, немов нагадуючи своїй армії шанувальників про свою природну красу.

Скріншот з Instagram, Кончіта Вурст
Скріншот з Instagram, Кончіта Вурст

Зірці дійсно є чим похвалитися, навіть без всього марафету він виглядає просто приголомшливо - густа борода, довгасте волосся і чарівні темні очі привертають багато уваги. Крім того, в новій публікації він вирішив блиснути своїм спокусливим тілом.

На інших же знімках він продемонстрував мало не весь свій стильний гардероб, але звичні сценічні вбрання він змінив звичайним повсякденним одягом. Локація одна і та ж - ліфт в його будинку, а в підписі до фото він подякував свого стиліста за нову стрижку.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Скріншот з Instagram, Кончіта Вурст
Скріншот з Instagram, Кончіта Вурст

Нагадаємо, "Какає біткоїнами": Елджей показав свого нового дружка. Настя Ивлеева так не може

Як повідомляв Знай.uа, 68-річний Андрій Макаревич знову стане батьком - четверта дружина рокера з "Машини часу" вагітна

Також портал Знай.uа писав, що нахаба схопив Машу Єфросиніну за п'яту точку, але тут же був повалений її чоловіком: один проти 12-ти