Стали відомі подробиці нового сезону серіалу"ейфорія". Там з'явився новий персонаж, яка в житті є порнозіркою.

У другому сезоні серіалу про проблеми підлітків з'явилася нова героїня, яка грає підлітка, у якого проблеми з наркотиками - Фей.

Зіграла її 24-річна зірка Хлоя черрі, яка починала свою кар'єру з фільмів для дорослих, і почала практично відразу після 18-річчя. У той час вона познайомилася з фотографом, який і зробив їй еротичні фотосесії.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Той побачив в ній величезний потенціал і зв'язався зі спеціальним агентством у Флориді. Перший її фільм вийшов ще в жовтні 2015 року, і ці роки вона встигла попрацювати з такими компаніями, як: Bang Bros, XEmpire, Jules Jordan Video, Mile High, Evil Angel, Lethal Hardcore, Digital Sin, Brazzers, 3rd Degree, Girlfriends Films, Adam & Eve.

Хлоя Черрі, фото: Instagram
Хлоя Черрі, фото: Instagram

Встигла вона навіть знятися в порно за мотивами першого сезону серіалу "ейфорія", де зіграла Джулс. Через пару років вона і сама стала героїнею улюбленого серіалу, де зіграла одного з персонажів - Фей.

Хлоя Черрі, фото: Instagram
Хлоя Черрі, фото: Instagram

Її героїня легковажна і черства, а також приймає важкі наркотичні речовини.

На сторінку актриси і моделі в Instagram підписано понад 421 тис. користувачів. Чи продовжить вона кар'єру в інших проектах-невідомо.

Нагадаємо, що Зендея затьмарила всіх нарядом 1992 року на прем'єрі "ейфорії": у що був одягнений акторський склад

Раніше повідомлялося, що ґатунокрейлер розкрив карти нового епізоду ейфорії "роздуми: великі і маленькі хулігани" під свіжу пісню Lana Del Rey

Також, впаснейшие сцени з серіалу "ейфорія": як Джейкоб Елорді і Ангус Клауд повторювали улюблений трюк ВДВ