У Києві тривають зйомки 8-серійного серіалу "Вероніка", в якому задіяні Аліна Гросу і Роман Полянський. Фото зі знімального майданчика вже з'явилося на сторінці каналу "Україна" в соцмережі. Чи легко працювати парі разом на майданчику? І що чекає глядачів каналу "Україна" в історії головної героїні?

У центрі сюжету картини "Вероніка" - історія молодої жінки-хірурга, яка вирішила дізнатися причину загибелі подруг і в результаті потрапляє в неприємності. Головну роль в серіалі зіграла актриса Олена Коломіна.

Аліна Гросу, фото: телеканал Україна
Аліна Гросу, фото: телеканал Україна

Знімальний процес йде повним ходом, і на майданчику зібрався чудовий акторський склад. Співачка Аліна Гросу опублікувала на своїй сторінці в соцмережі фото зі знімального майданчика.

Якщо поспостерігати за поведінкою цієї пари в творчих проектах, то можна помітити, що відомий актор справляє враження спокійного і розважливого людини, а популярна співачка – гримуча суміш драйву і енергії. Чи так це насправді?

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"В особистому житті все зовсім навпаки: я-максимально спокійна, а Роман емоційний", - поділилася Аліна Гросу в інтерв'ю для каналу "Україна".

Що стосується акторської гри, співачка завжди прислухається до порад Романа Полянського і зі свого боку нічого йому не підказує. Аліна Гросу розуміє: будучи професійним актором, на рахунку якого багато відомих проектів, він відчуває себе як риба у воді на знімальному майданчику.

"Творчість нас ще більше зближує, – розповіла співачка, - і у мене, і у Романа постійно виникають цікаві ідеї. І ми завжди прислухаємося один до одного".

Нагадаємо, що Аліна Гросу зібрала за шикарним столом велике сімейство, тільки ось виявилося воно несправжнє

Раніше повідомлялося, що возлюблений Аліни Гросу Роман Полянський здивував зовнішністю в молоді роки-українці перейнялися

Також, Аліна Гросу зізналася, що Роман Полянський маніакально зайнявся її ручками