Тіна Кароль, без сумніву, є однією з найбільш популярних співачок, радуючи українців десятиліттями різними концертами, кліпами, новими композиціями та участю в телешоу, таких як "Голос країни", "Танці з зірками" та інші.

Вона часто радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,8 мільйона чоловік. Але іноді рідкісні, архівні публікації з'являються на фан-сторінках.

Тіна Кароль, скріншот: YouTube
Тіна Кароль, скріншот: YouTube

Цього разу в мережі з'явився знімок Тіни Кароль разом з батьками - з рідним братом, з сином і батьком. Фото зробили під час одного з сімейних вечорів. Щасливе сімейство сидить перед ноутбуком і щось спостерігає.

Веніамін ще маленький. Зліва від нього можна побачити брата Тіни Кароль, вона сидить праворуч. А позаду мама і батько.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

"Вперше бачу це приголомшливе фото!❤", "Євгенія не вистачає💔", "Немає нікого дорожче сім'ї!❤", "Богатир все підростає", "Такі сонечка🥺", "Як же не вистачає Жені ... Ось це було б справжнє щастя!😔", "Як Тіна схожа на тата😍", - пишуть користувачі в коментарях.

Фанати Тіни згадують Євгена Валерійовича Огіра, її чоловіка, який помер після важкої боротьби з раком шлунка.

Нагадаємо, ті самі кадри з Тіною Кароль, коли зірка вийшла на сцену після новини про загибель коханого: "Це не кінець..."

Як повідомляв "Знай.ua", ось чому її так боїться Оля Полякова: Тіна Кароль зізналася, які відчайдушні вчинки здійснювала у своєму житті

Знай.ua писав, Тіна Кароль перетворилася на "булочку", над якою знущаются: "Я вас всіх ненавиджу"