Відома українська співачка Анна Сєдокова іноді любить скандальні події у своєму житті.

Вона захотіла трохи екстриму, тому порадувала фанатів на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,4 мільйонів чоловік, новою рубрикою під назвою "принижуй мене і домінуй".

Анна Седокова, фото: Instagram
Анна Седокова, фото: Instagram

Поруч з нею сидять Аліна Герман і Евеліна Гранд, з якими Анна поділилася кращі виходи і образи за 20 років своєї кар'єри.

"Спробуємо зрозуміти, чому я все таки не найняла стиліста раніше і як виглядати так шикарно, щоб бути завжди на першій смузі газет. Гаразд, сподіваюся ви знаєте, про почуття гумору і самоіронії, яка завжди була моєю відмінною рисою", - пише Анна Сєдокова в публікації.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Анна в опублікованому фрагменті розповідає, що за конкретне вбрання їй соромно все життя. Вона сама не розуміє, як тоді так "лоханулась".

Анна Сєдокова, фото: Instagram
Анна Сєдокова, фото: Instagram

"Відмінне плаття.. Все стирчало, стояло і свербіло🔥", "Аня, на вас хоч пакет Одягни, все одно буде офігенно😌", "Не розумію, що там такого-то? Красиве відверте плаття для красивої фігури🤷", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Де соски?": нова пасія Каньє Уеста Джулія Фокс виявилася вилитою копією Анни Сєдокової?

Як повідомляв "Знай.ua", Анна Сєдокова з дірочками на стегнах і дітьми на руках згадала про колишнього: "Хочете секрет довголіття?"

Знай.ua писав, Анна Сєдокова закрила обличчя чорною Балаклавою через жалобу - втратила відразу двох близьких: "Забрав у мене..."