Популярний актор Єгор Крутоголов, який вже довгі роки є лідером гумористичного "Дизель Шоу", не забуває про сім'ю в перервах між зйомками.

Його найбільшим захопленням є автоспорт, він досі бере участь у перегонах серед непрофесіоналів та аматорів в Україні та світі. А ще у Єгора двоє синів - Лев (2010 року народження) і дворічний Максим.

Єгор Крутоголов з сином, фото "Дизель шоу"
Єгор Крутоголов з сином, фото "Дизель шоу"

Нова публікація стосується і старшої, і молодшої дитини. Але, в першу чергу, звичайно, ліва. Єгор заявив, що з цього моменту починаються офіційні заїзди серії WSK в Лонато (картинг).

"Тому ми з Мікромаксом приготувалися вболівати за Лева, а ви? Запаслися суперсирним попкорном?📸", - пише Крутоголов у публікації.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Він виставив знімки на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 100 тисяч осіб. На них актор постав з Максом, який сидить на плечах, а ще показав старшого сина в шоломі і в машинці, на трасі.

Єгор Крутоголов з сином, фото "Дизель шоу"
Єгор Крутоголов з сином, фото "Дизель шоу"

"Удачі і перемоги вашому неймовірно сміливому, талановитому і симпатичному синочку!", "Красиві діти! Щаслива сім'я! Ви, Єгор, молодці з дружиною! Втілюєте мрії сина в життя!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, дворічний син Єгора Крутоголова з "Дизель Шоу" пробувався на роль у фільмі: "У нас ніякого блату"

Як повідомляв "Знай.ua", учасниця "Дизель шоу" Вікторія Булітко в купальнику заткнула за пояс Анастасію Волочкову просто в лазні: "Вони справжні"

Знай.ua писав, Євген Сморигін з "Дизель Шоу" своїм криком загнав малюків на паркани, злякалася і Оля Полякова: "Я зірвав ранок"