Відома співачка Ані Лорак (Кароліна) вирішила порадувати шанувальників з України анонсованим туром по містах.

Поки там всього три населених пункти - Харків, Херсон і Запоріжжя. Але ж в 2021 році вона двічі виступала в Одесі. Але мова не про це. Цього разу Ані Лорак виставила фото з примірювальної, свого гардеробу, на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 7,2 мільйонів чоловік.

Ані Лорак, фото: Instagram
Ані Лорак, фото: Instagram

"Шукаємо нові образи❤️ Моя любов - джинси, не можу уявити свій гардероб без них. А який стиль подобається вам?", - пише Ані Лорак у публікації.

Вона постала в сірих джинсах, в туфлях на високому масивному каблуці і в сорочці, зав'язаній на животі. Знімок всього за три години набрав понад 30 тисяч лайків.

"Ваш стиль🔥! Вам все йде! Незрівнянна богиня краси!", "Я люблю повсякденний стиль. Найчастіше джинси🙈 який гарний образ😍 дуже нудьгували за новими фотографіями😍", "Ваші образи-шикарні!😍🔥 Кароліна, скажіть, будь ласка, чи планується кліп на «Он»?", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, колишній Ані Лорак Мурат відвіз нову кохану до жирафів і слонів: "Їй важко, поверни..."

Як повідомляв "Знай.ua", наречена колишнього Ані Лорак накинулася на українців, Мурат відвіз подалі з країни: "Дурний..."

Знай.ua писав, ані Лорак забралася в пір'я як Філіп Кіркоров по дорозі в Україну, але Ігор Кондратюк нагадав її місце: "Хв*йда-тур"