Відома українська актриса і зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару на відпочинку продемонструвала свою розкішну фігуру у купальнику.

Ірина Сопонару має чимало шанувальників, тому намагається часто тішити їх новими фото, відео або просто цікавими новинами з особистого і творчого життя на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за нею стежить більше 380 тисяч чоловік.

Після новорічних свят Ірина Сопонару вирушила разом зі своїм коханим з Великобританії на відпочинок до сонячного Таїланду. Однак свого обранця зірка "Жіночого кварталу" вирішила цього разу не показувати, опублікувавши лише своє фото у купальнику.

Фото зі сторінки Ірини Сопонару
Фото зі сторінки Ірини Сопонару

На знімку Сопонару позує на білосніжному пісочку на фоні безкрайнього моря. Вона простягла руки до гори та мило посміхається на камеру. За відпочинок зірка вже встигла добре засмагнути, тому її купальник з тваринним принтом виглядає на її стрункій фігурі ще краще.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Відданим фанатам Ірини Сопонару дуже сподобалося її нове фото, саме тому вони прийнялися залишати для неї десятки компліментів.

"Гаряча штучка 🔥", "Крута!!!На моєму улюбленому острові!😇😍", "Красуня))))", "Карколомна просто 🔥🔥", "Красива😃🥰", "Неймовірно гарна)))", "Шоколадка! ❤️🙌❤️", - зазначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару у відвертому купальнику засвітила татуювання у пікантному місці: "Захоплюйся красою". Ірина Сопнару поділилася спокусливим фото з відпочинку.

Також Знай писав, зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару показала, чим займається зі своїм британським бойфрендом на відпочинку: "Гірко молодим тричі"

Раніше Знай повідомляв, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" повернулася до всіх задом на Різдво: "Так виглядає свобода"