Леся Нікітюк показала як проводить час вдома у Хмельницькому. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська телеведуча є однією з найбільш популярних знаменитостей в нашій країні. Соціальні мережі Нікітюк ломляться від передплатників: тільки один Instagram регулярно переглядають 3,7 мільйона чоловік. Останні люблять коментувати кожен її пост. Іноді телеведуча спілкується зі своєю аудиторією у форматі сторіс.

Леся Нікітюк, фото: Instagram
Леся Нікітюк, фото: Instagram

23 січня дівчина опублікувала три фотографії, де на лежить в снігу зі своїм домашнім улюбленцем Рафіком. На останньому фото вона показала себдя поруч зі сніговиком.

"Home 🏠❄️⛄️❄️", - підписала вона свої знімки.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Фолловери почали активно коментувати свій пост.

"Сніговичка хвостатий зліпив? 🔥 😁 ☃ ️ "; "Сніговик образився😂🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥"; "хто сніговика ліпив"; "Леся, під попу пледик треба стелити", - повідомляють вони.

Примітно що Рафік є трирічним хайленд-уайт-тер'єром. Сама телеведуча нерівно дихає до собак даної породи, так як до Рафіка мала такого ж пса Гашика.

Також Знай писав, на "Танці з зірками" згадали про "скарби" Влада Ями і Юрія Горбунова: багатші Білла Гейтса. У понеділок, 22 числа, чого багато хто не знає, святкується День синів, з чим представники проекту і вирішили привітати українців.