Зірка "Жіночого кварталу" Катерина Нікіткіна влаштувала гарячу фотосесію у візку. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Катерина Нікітіна відома українцям завдяки своєму гумористичному таланту і участі в "жіночому кварталу". Крім виступів, артистка любить ділитися з шанувальниками в соціальних мережах пікантними знімками і хвалитися своєю розтяжкою і спортивною фігурою. На її офіційну сторінку підписано п'ятдесят три тисячі осіб.

23 січня жінка опублікувала кілька фотографій зі своєї фотосесії. Нікіткіна в синіх лосинах і червоному ліфчику вигнулася у візку для супермаркету.

"Я все життя багатьом не подобаюся за те, що багатьом іншим дуже подобаюся", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фолловери почали активно коментувати даний пост.

" з * ксі, незвичайний образ, мила!☆ "; "Впевнений, що тих кому дуже подобаєшся, набагато більше)) ти прекрасна😍 життєрадісна😁 кайфова🔥 в тобі приголомшлива сила яка притягує і надихає🤩 спасибі тобі😉 🔥 🔥"; " як ніби ти з 90х😅😅🥰🥰🌹🌹❤❤❤", - повідомляють вони.

Також Знай писав, на "Танці з зірками" згадали про "скарби" Влада Ями і Юрія Горбунова: багатші Білла Гейтса. У понеділок, 22 числа, чого багато хто не знає, святкується День синів, з чим представники проекту і вирішили привітати українців.