Ірина Сопонару показала як відпочиває в Таїланді. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська гумористка і зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару любить радувати шанувальників різноманітними публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 380 тисяч осіб, регулярно лайкають і коментують кожен її пост. Іноді вона з ними спілкується в форматі сторіз.

На різдвяні канікули знаменитість разом зі своїм британським бойфрендом Рисом поїхала зі своїм коханим в Таїланд, звідки публікує різноманітні фотографії.

22 січня дівчина опублікувала фотографію на тлі пальми і заходу з острова Пханган, який розташований в Сіамській затоці. Дівчина одягла легку футболку без ліфчика і шортики.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

"Захід", - підписала знаменитість даний пост.

Фолловери активно закоментували фотографію.

"неймовірна краса дуже красиво море"; "я б на пальму заліз"; "Ірина, ви супер"; "дівчина і море супер приємно дивитися розумниця ангел";" Це те місце де знімали рекламу Баунті?",- повідомляють вони.

Нагадаємо, зірка "Жіночого кварталу "Ірина Сопонару у відвертому купальнику засвітила татуювання в пікантному місці:"захоплюйся красою". Ірина Сопнару поділилася спокусливим фото з відпочинку.

Також Знай писав, зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару показала, чим займається зі своїм британським бойфрендом на відпочинку: "гірко молодим тричі"

Раніше повідомляв Знай, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" повернулася до всіх задом на Різдво: "так виглядає свобода"