Молода дружина Народного артиста України Віктора Павліка Катя Репяхова поділилася милим фото, на якому позує з сином Мішею. Відповідний знімок блогер опублікувала на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Катя Репяхова і Віктор Павлік відносно недавно вперше показали шанувальникам обличчя їхнього спільного сина Михайла. Тепер щасливе сімейство досить часто радує шанувальників новими знімками з малюком. Також молода дружина Народного артиста України активно розвиває свій блог, зокрема ділиться новими фото і відео з життя, а також ділиться корисними порадами зі своїми підписниками.

Катя Репяхова та Віктор Павлік, фото з Instagram
Катя Репяхова та Віктор Павлік, фото з Instagram

На цей раз Катя Репяхова поділилася дуже милим знімком, на якому позує з сином Михайлом. Вона ніжно обіймає дитину перед об'єктивом камери, а той посміхається від радості. У підписі до фото блогер зазначила, що дуже любить сина і рада, що стала матір'ю. Вона додала, що хоче зберегти кожен момент дитинства Михайла, явно натякаючи, що подібними фотосесіями буде радувати шанувальників періодично.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Самі ж шанувальники прийшли в захват від нових фото і засипали компліментами як малюка, так і маму.

"Приголомшливі фотографії 👏 👏 👏 👏 і вам дуже йде цей образ 🔥 а Мишко Чарівний малюк", "у вас такий гарний синочок", "неймовірно красиві фотографії 🥰", "вам йде Материнство", "синуля дуже кльовий ❤️", "ви супер", - написали користувачі мережі.

Комментарии. Фото: скриншот instagram Катя Репяхова
Комментарии. Фото: скриншот instagram Катя Репяхова

Комментарии. Фото: скриншот instagram Катя Репяхова
Комментарии. Фото: скриншот instagram Катя Репяхова

Нагадавши, Катя Репяхова показала, як рідні відреагували на її вагітність.

Також Знай писав, Віктор Павлік вирішив долю свого сина від Каті Репяхової.

Раніше повідомляв Знай, Катя Репяхова показала дорослу дочку Віктора Павлика.