Відома українська співачка Аліна Гросу, яка донедавна працювала і жила в Росії, попросила своїх фанатів оцінити її новий образ без афрокосичок. Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

"Нарешті в рідному місті. Нарешті зняла нарощування, нарешті зі своїм волоссям і нарешті вони гарненько відросли після каре і постійних фарбувань. Щиро заявляю, що відрощувати і оздоровлювати волосся особливо зручно під афронарощуванням. Як вам? І яка фотка нра?", - запропонувала оцінити свій зовнішній вигляд вона передплатникам, публікуючи знімки з фотосесії.

Скрін, Instagram Гросу
Скрін, Instagram Гросу

Скрин, Instagram Гросу
Скрин, Instagram Гросу

На знімках юна красуня приміряла дуту жилетку і картатий кардиган кольору кави з молоком.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Скрін, Instagram Гросу
Скрін, Instagram Гросу

Скрін, Instagram Гросу
Скрін, Instagram Гросу

Скрін, Instagram Гросу
Скрін, Instagram Гросу

Зачіску вона поклала в пишні локони, які замінили її африканську «гриву».

"Супер, і пальто шикарне!", "Аліна, всі фотки Класні!", "Лялька", - коментують побачене Передплатники.

"Та що там волосся, Аліночка, які у вас прекрасно красиві очі", "Аліна, все фото супер!! Ти красуня! Як там Мішенька? Такий засмучений був, я трохи сама не плакала", "Нарешті то нормальне волосся. Немає того кучерявого клоччя на голові», - пишуть віддані фанати Аліни Гросу, коментуючи її старання.

Нагадаємо, що Аліна Гросу зібрала за шикарним столом велике сімейство, тільки ось виявилося воно несправжнє

Раніше повідомлялося, що коханий Аліни Гросу Роман Полянський здивував зовнішністю в молоді роки - українці перейнялися

Також, Аліна Гросу назвала кращі риси Романа Полянського, абсолютно не схожий на колишнього: гримуча суміш драйву та енергії