Тіна Кароль-зірка найвищого рангу в українському шоу-бізнесі, будучи на сцені вже кілька десятиліть.

Вона часто радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,8 мільйона чоловік. Але з такою ж періодичністю виконавиця з'являється в різних інтерв'ю, телешоу і на радіо. В основному питання стосуються її особистого життя, почуттів після смерті її чоловіка Євгена Огіра і єдиної дитини - Веніаміна.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Зараз на її фан-сторінці з'явився фрагмент з неї фільму-концерту під назвою "Красиво. Бегу на свет", в якому вона міркує на тему мрій і того, що тривалий час не знала, як себе реалізувати.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

"Ми всі мріємо бути мрійниками. Я мрійниця з дитинства. Я могла провести кілька годин просто в якихось своїх хмарах. І мене завжди запитували: "Де ти літаєш? В яких хмарах?" Але я довго не знала, ось як ось моя мрія зможе реалізуватися. Що це таке?", - каже Тіна Кароль.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції
Показати ще

"Я дивилася фільм, фільм просто чудовий! Пісні всі дуже хороші, виконані геніально!", "Класно, що вона не тільки мрійник, а й діяльна людина😍", "Супер, і на концерті побувала, і думки мудрої жінки послухала", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Тіна Кароль розповіла про другу вагітність - донечку хоче, щоб Дан Балан її виховував: "Ще раз мамою..."

Як повідомляв "Знай.ua", Тіна Кароль після пісні про загиблого чоловіка зі сльозами на очах почула три головних слова: "Це я тебе..."

Знай.ua писав, Тіна Кароль пов'язала своє життя з Юлією Саніною з The Hardkiss, Дзідзьо буде свідком