Дружина відомого українського гумориста, зірка творчого об'єднання "Студія Квартал-95" і серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрія Ткача, Вікторія Ткач, поділилася з шанувальниками архівними фото в соцмережі Instagram, де за нею стежать 291 тисяча осіб.

Як відомо, до заміжжя дівчина успішно займалася бальними танцями і навіть виступала на різних заходах.

"Спогади ... те, що живе вічно в нашій душі! І іноді ми відкриваємо цю рипучу двері, щоб хвилею нахлинули емоції... Спогади - це не просто минуле... Це в першу чергу його чуттєва частина: образи, почуття і враження... А сьогодні я заглянула в замкову щілину своїх спогадів! Таанці ... це такооой насичений шматок мого життя!",- ностальгує дівчина.

Скрін, Instagram Вікторія Ткач
Скрін, Instagram Вікторія Ткач

Вона додала, що цей період був для неї насичений злетами, падіннями, радістю, сльозами перемог і поразок, новими знайомствами, друзями, емоціями, почуттями. На бальні танці її відправили в п'ять років, за її власним бажанням.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Скрін, Instagram Вікторія Ткач
Скрін, Instagram Вікторія Ткач

"Спасибі, матуся, що дала мені право вибору і що саме бальні танці стали моєю великою дорогою в танцювальний світ! Стільки всього було! Збори, турніри, концерти, вступ до театрального коледжу і божевільне поєднання бальної історії та навчання, а паралельно ще викладання. У мене практично не було вихідних, так, напевно, тоді вони і не особливо мені потрібні були! Це був важкий фізично і іноді морально, але такий яскравий на емоції період! Танці-це організм, який навічно селиться в твоїй душі... Авось колись мені захочеться знову зануритися в цей світ, але вже просто для душі», - додала Ткач.

Скрін, Instagram Вікторія Ткач
Скрін, Instagram Вікторія Ткач

"Лізі, копія ви в дитинстві, як ніби вона стала старше на пару років", "Чому ви не продовжуєте танцювати, це так красиво", "Які палаючі щастям очі!!! Кумася, просто захват!!», - пишуть в коментарях.

Як повідомляв Знай.uа, Олена Кравець з Кварталу 95 вразила стильним образом: на тлі Ткача і Кошового виглядає, як дівчинка

Також портал Знай.uа писав, що 18-річна дочка Олени Кравець з "Кварталу 95" здивувала дорослим виглядом і серйозними захопленнями: з мамою, як сестри

Також, дружина Юрія Ткача "розклеїлася" після казкової відпустки, холодна Україна явно не гріє душу: "Ну все...".