Відома українська ведуча і співачка Даша Астаф'єва продовжує ділитися різними фото і відео з відпочинку на Мальдівах і всілякими думками.

Виконавиця все це робить на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 490 тисяч осіб. Зараз Даша заявила, що може закохатися в країну тільки в тому випадку, якщо все в поїздці складається добре.

Даша Астаф'єва, фото: Instagram
Даша Астаф'єва, фото: Instagram

"Цього разу, втім як і завжди, все ідеально🧡 Моя гордість Наталі @natalimarchenko_89 організувала незабутній тріп за п'ятнадцять хвилин. Той випадок, коли згадуєш кожен раз людину з посмішкою на обличчі, з вдячністю і розумінням того, що він точно на своєму місці, і насолоджується своєю роботою! Дякую тобі, моя Фея!", - пише Даша Астаф'єва в публікації.

Вона поділилася трьома фотографіями, одна з яких вже з'являлася в профілі. На першому кадрі, на ній плаття в сітку, під ним нічого, а позаду прозора, бірюзовий вода. Далі вона стоїть на пірсі, в чорному купальнику з тоненькими трусами. А потім приміряла леопардовий купальник, поки на небі згущуються хмари.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Даша Астаф'єва, фото: Instagram
Даша Астаф'єва, фото: Instagram

"Навіщо ти в сітку одяглася?", "Рибка🐠", "Шикарна😍", "Даша, величезне вам чоловіче спасибі за нормальні низькі трусики!", "Ви просто об'єктивно неймовірно красиві", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва дала головну пораду всім "Холостячкам" - Мішина і Огнєвіч допустили фатальну помилку: "Ніколи не терпіть..."

Як повідомляв "Знай.ua", Даша Астаф'єва розійшлася з бойфрендом після "криміналу" і судів: "Проблеми сильніше, ніж відносини"

Знай.ua писав, Даша Астаф'єва розсунула ніжки після поцілунку з Андрієм Данилком, але забула: "Скільки сімей зруйновано"