Подружня пара, за якою спостерігала вся країна з романтичного шоу "Холостяк" Микита Добринін і Даша Квіткова стали батьками чудового малюка, якому дали незвичайне ім'я – Лев. Тепер вони звикають до нового статусу і активно розміщують нові публікації в соцмережі Instagram.

Микита і Даша ділилися з аудиторією подробицями протягом всієї вагітності і самої родової діяльності, а зараз продовжують радувати фанатів новинами про стрімкий розвиток сина. Малюк з'явився на світ 13.07.2021. Лев народився справжнім богатирем, з вагою 3.760 і зростом 56 см.

Даша Квіткова, фото: Instagram
Даша Квіткова, фото: Instagram

Даша Квіткова розмістила нову фотографію з їх сімейної відпустки. Як відомо, зараз вона разом з сином, чоловіком і його мамою знаходиться в райському містечку - на Сейшельських островах, оточених Індійським океаном. У кадрі можна побачити усміхненого Добриніна і Квіткову, яка задивилася на свого улюбленого Лева. Цей знімок, як і всі інші, вийшов дуже зворушливим і ніжним.

Скріншот з Instagram, Даша Квіткова
Скріншот з Instagram, Даша Квіткова

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також молода матуся поділилася неймовірною новиною - вона хоче подарувати одній зі своїх підписниць мінімалістичне, але досить дороге колечко від бренду Cartier. Умови конкурсу Даша написала в пості.

"Ми зібралися для того, щоб вибрати щасливицю (це можете бути ви) і подарувати колечко Cartier 💍" - написала дівчина.

Коментарі - instagram.com/kvittkova/
Коментарі - instagram.com/kvittkova/

Коментарі - instagram.com/kvittkova/
Коментарі - instagram.com/kvittkova/

Нагадаємо, Даша Квіткова зняла з себе весь одяг, "звільнившись" від материнства і сина: "Дуже гаряче"

Як повідомляв Знай.uа, Даша Квіткова оголилася до трусиків і довела, що повернулася у форму, як на "Холостяку": "Крута мама"

Також портал Знай.uа писав, Даша Квіткова знову вагітна? Микита Добринін заінтригував багатозначним натяком: "Життя це диво"