Відома співачка Аліна Гросу, яка розлучилася з чоловіком-москвичем Олександром Комковим і повернулася в рідну Україну з новим коханим Романом Полянським, часто радує багатотисячну аудиторію свіжими публікаціями у своєму Instagram, де за нею стежить близько 470 тисяч осіб.

Аліна Гросу опублікувала серію приголомшливих фотографій в по-зимовому затишному образі, на засніженій локації. Співачка вирішила надіти величезну хутряну шапку "вушанку", щоб напевно не замерзнути, і чорний, досить легкий костюмчик зі шкіри. На задньому тлі відкривається неймовірний вид на село і гори, повністю припорошені пухнастим снігом.

Скріншот з Instagram, Аліна Гросу
Скріншот з Instagram, Аліна Гросу

Артистка вирішила пограти зі своїми шанувальниками в хованки і запропонувала їм вгадати, куди ж вона вирушила, адже свого точного меторозташування вона не вказала.

"❤️ хто вгадає де я? ❤️" - написала Аліна Гросу.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Користувачі соцмережі з великою ініціативою почали відгадувати локацію. З усіх припущень - Буковель, Карпати або рідне місто артистки Чернівці.

Коментарі - instagram.com/alina_grosu/
Коментарі - instagram.com/alina_grosu/

Нагадаємо, Аліна Гросу назвала кращі риси роману Полянського, абсолютно не схожий на колишнього: гримуча суміш драйву та енергії

Як повідомляв Знай.uа, Аліна Гросу зібрала за шикарним столом велике сімейство, тільки ось виявилося воно несправжнє: "Закрутилося..."

Також портал Знай.uа писав, що Аліна Гросу забула про Полянського і спокусила напівголого улюбленця Приходько - "Навчу тебе, чого ще не навчили..."