Регіна Тодоренко полетіла в Північну Америку. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська телеведуча, співачка і блогер Регіна Тодоренко, найбільш відома як ведуча телепередачі " Орел і решка "на російському телеканалі" П'ятниця " любить радувати свою аудиторію в соцмережі Instagram, де за нею стежать понад 8 мільйонів шанувальників цікавими публікаціями з особистого і творчого життя.

24 січня дівчина опублікувала фотографію з узбережжя Карибського моря - мексиканського міста Тулум. Судячи з усього, телеведуча вирушила туди без чоловіка і сну. Дівчина показала як сидить під пальмою на пляжі.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Сьогодні я хочу почати свій день з подяк🙏 🏻 Я вдячна своєму чоловікові за можливість полетіти на край світу без тривоги за сина, адже я знаю, що мій чоловік прикриє тили в екстреному випадку. Ти - приголомшливий чоловік і надійний, відповідальний батько. Я таких ще не зустрічала.Я вдячна моїм батькам, що своїм прикладом, хоч і часом дуже непростим, навчили мене працювати і заробляти гроші", - повідомила вона.

Фолловери активно почали коментувати даний пост. Велика частина з них засипала подяками.

"Яка красива Боже"; "дякую своїм пацієнтам за довіру❤️❤️❤️"; "за талант і генетичну схильність до позитиву"; "Я вдячна за пальму на вашому фото💚"; "Я вдячна своїй долі за можливість вчитися кожен день, розвиватися, і відчувати емоції від всього, що відбувається!",- повідомляють вони.

Нагадаємо, зірка "Орла і Решки" Регіна Тодоренко чекає другу дитину, але поки мовчить: "Стрибаю від щастя..."

Як повідомляв "Знай.ua", народила у ванній батьків і засунула в пакет: бездушна 18-річна мати викинула малюка в сміттєвий бак

Знай.ua писав, Регіна Тодоренко здивувала Івана Урганта своїми апетитами - у того аж щелепа відвисла: "не лізе в рот"