Відомий футболіст Олег Данченко вирішив перервати мовчання після загибелі своєї дружини в ДТП. Через 9 днів вирішив висловитися про це.

Футболіст" Зорі " Олег Данченко, дружина якого 9 днів тому померла в страшній аварії в Одесі, вирішив перервати мовчання. Більше тижня він практично не виходив на зв'язок, і зараз поділився своїми переживаннями.

Вікторія Данченко, фото: Instagram
Вікторія Данченко, фото: Instagram

Нове фото було опубліковано на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він був до недавнього часу. Поки трагедія не прийшла в його життя.

У ніч на неділю, 23 січня він опублікував в stories знімок своєї загиблої дружини і доповнив трьома смайлами. Це повідомлення-єдиний публічний коментар про трагічну загибель молодої дружини українського футболіста.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Коментарі журналістам він давати не хоче, так як потрібен час, щоб пережити трагедію, прийти в себе.

Вікторія Данченко розбилася на смерть у п'ятницю, 14 Січня. Вона перебувала всередині салону автомобіля Mercedes, який врізався в легковий транспортний засіб KIA, а потім ще в евакуатор і відбійник.

На момент загибелі їй було всього 27 років, і познайомилася вона зі своїм чоловіком завдяки соціальним мережам. Весілля вони зіграли в російській Казані, так як молода людина в той момент грав за місцевий футбольний клуб.

Вікторія Данченко часто на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram ділилася фотографіями з порушеннями правил дорожнього руху. На момент загибелі Олег був на тренуванні зі своїми колегами.

Нагадаємо, що дружина українського футболіста розбилася в ДТП: зачепила Евакуатор і полетіла у відбійник

Раніше повідомлялося, що едружина українського футболіста, що огинула в ДТП, в Instagram хвалилася люксовим Mercedes і дорогою їжею

Також, зу фільмі "Ганнібал: Сходження" Гаспар Ульєль помер після невдалого падіння на лижах: медики боролися до останнього