Відома американська співачка і актриса Шер, справжнє ім'я якої Шерілін Саркісян, розповіла в соціальних мережах про виснажливі тренування в спортзалі. Які вправи зірка виконує в 75 років, вона зізналася на сторінці в соцмережі twitter.

Американська співачка Шер, якій вже пішов восьмий десяток років дивує шанувальників своєю енергійністю і не забуває стежити за фігурою. Знаменитість регулярно відвідує спортзал, подаючи приклад фанатам.

Шер. Фото: скріншот youtube
Шер. Фото: скріншот youtube

Так, нещодавно в соцмережі співачка розповіла, які вправи регулярно виконує в спортзалі. За її словами вона качає м'язи Преса, займається зумбою, йогою, а також присідає біля стіни. З огляду на вік знаменитість це гідно похвали, адже не кожна людина в молодому віці зможе подужати стільки активностей.

До слова, здоровим способом життя захопилися і шанувальники, зазначивши, що вона справжній приклад для наслідування, адже багато людей в такому віці перестають тримати себе у формі.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Варто відзначити, що зовнішній вигляд Шер дивує. Співачка доводить, що вік це всього лише "цифра" в паспорті, а виглядати на всі "сто" можна завжди.

Пост Шер. Фото: скрін, twitter
Пост Шер. Фото: скрін, twitter

Нагадавши, Регіна Тодоренко отримала біль і страждання, коли кинула Мішину на гроші: не заплатила гонорар.

Також портал Знай.иа писав, що українці зраділи, що на місці Тіни Кароль в шоу "Голос країни" опинилася Оля Полякова: "тільки вперед".

Нагадаємо, що Дочка Майкла Джексона зірвала з себе ліфчик і засліпила голими сосками.