У мережі розповіли історію того як американський актор Ангус Клауд потрапив в серіал"Ейфорія". Сталося це зовсім випадково, і був дуже цьому радий, адже мріяв про акторську кар'єру.

Справа в тому, що до цього він працював звичайним продавцем вафель, і виходить, що роль продавця наркотичних засобів Феско дісталася йому абсолютно випадково.

При цьому, його персонажа повинні були прибрати через кілька епізодів першого сезону, але, потім сценарій був переписаний, і в другому сезоні він і зовсім став одним з ключових персонажів.

Зараз йому всього 23 роки, і він є кумиром мільйонів дівчат по всьому світу.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

З самого дитинства він хотів стати актором, і після закінчення школи переїхав до Лос-Анджелеса. Для того, щоб забезпечувати себе, перший час він працював продавцем вафель, а також знімав ролики для свого близького товариша, який є музикантом.

Ангус зіграв Феско - людину, яка кинула школу, щоб стати драгділером. Саме він зі своїм молодшим братом забезпечував наркотичними речовинами всіх героїв серіалу. Хоч, спочатку здається, що він негативний персонаж, Феско відразу ж полюбився багатьом.

На кастинг він прийшов випадково. Коли він стояв на Манхеттені, до нього підійшла жінка і запропонувала прийти на проби. Спочатку йому здавалося, що це просто обман, або хтось його розігрує, але, виявилося, що все зовсім не так.

Він озвучив кілька реплік для пілотної серії, і всім дуже сподобалося. Так на другому етапі його затвердили остаточно.

"Невже, думав я, це більш втомлює, ніж працювати в кафе з куркою і вафлями? Це був інший тип втоми. Ти не бігаєш весь день, потіючи, але втомлюєшся моментально. Ти повинен весь день залишатися сфокусованим, постійно повинен бути на висоті. А це дуже вимотує", - сказав актор.

Після першого сезону він все ж вирішив отримати акторську освіту, і направив його на це агент. Ангуса стали активно запрошувати зніматися в рекламі і представляти відомі бренди.

Нагадаємо, що найнебезпечніші сцени з серіалу "ейфорія": як Джейкоб Елорді і Ангус Клауд повторювали улюблений трюк ВДВ

Раніше повідомлялося, що акторку з серіалу "Ейфорія" Хлою черрі дізналися в "полуничці": провокаційні кадри блондинки з незвичайною зовнішністю

Також, розкрили карти нового епізоду ейфорії "роздуми: великі і маленькі хулігани" під свіжу пісню Lana Del Rey