Катерина Осадча - популярна українська журналістка і телеведуча, відома завдяки шоу "Світське життя" на каналі 1+1. До повноліття з 13 років працювала в модельному бізнесі в Західній Європі, проте згодом прийняла рішення повернутися в рідну Україну.

Телеведуча заслужила визнання не тільки телеглядачів, а й фанатів в соцмережі Instragram, де за нею стежить понад 1,7 мільйона чоловік. Завдяки своєму модельному досвіду, Катерина Осадча знає все про вдалі кадри. 38-річній знаменитості завжди вдається обрати відповідний ракурс, цікаву локацію і яскраве вбрання, щоб кожна нова публікація зібрала якомога більше позитивних реакцій.

Скрін, Instagram Осадча
Скрін, Instagram Осадча

Цього разу телеведуча показала, як професійні майстри готують її до чергового ефіру. Відеоролик Катерина записала в прискореній зйомці, щоб шанувальниками не було нудно спостерігати за таким довгим, але цікавим процесом.

У кадрі видно, як візажист і стиліст спритно працюють з її личком і волоссям, немов маленькі хресні феї. Сама телеведуча в цей момент перечитує якісь картки з логотипом шоу "Голос країни". Також Катерина в кінці відео показала результат старань майстрів, щоб фанати змогли його оцінити.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Щоденні перевтілення :) як за годину роблять телеведучу 😂" - написала Осадча.

Коментарі - instagram.com/kosadcha/
Коментарі - instagram.com/kosadcha/

Коментарі - instagram.com/kosadcha/
Коментарі - instagram.com/kosadcha/

Нагадаємо, мрія Юрія Горбунова збулася? Катерину Осадчу знову запідозрили у вагітності: "Ви чекаєте дитину?

Як повідомляв Знай.uа, Катя Осадча показала, як стрімко зростає її син від Юрія Горбунова: "Збираємо колекцію..."

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Горбунов і Катя Осадча відсвяткували маленький ювілей сина, але не дали розглянути його обличчя: "Схожий на..."