Ігор Крутой розповів про свої взаємини з Іриною Аллегровою. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий російський продюсер, піаніст, співак останнім часом відійшов від справ і займається особистим життям. На його офіційній сторінці в Instagram 1,1 мільйона фоловерів, з якими він ділиться подробицями свого особистого життя.

Ігор Крутой
Ігор Крутой

Як відомо, 20 січня, знаменитої актриси Ірини Аллегрової. На честь цього крутой опублікував пост в соціальній мережі Instagram, в якому її привітав.

Проте відомий російський продюсер розвіяв чутки про те, що жінка нібито була її коханка. Він наполіг на те, що їх завжди об'єднували виключно дружні стосунки і творче співробітництво.

Популярні новини зараз
Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом
Показати ще

"Першою жінкою, виконуючою мої пісні, Ірочка була, дружочком моїм була, сусідкою на станції метро «Нові Черемушки» в Москві теж була... а ось коханкою не була, хоча вся країна нас і одружила, і, по-моєму, досі вірить в те, що щось там не чисто... 😂 😂 😂 нам не треба кожен день передзвонюватися (мало того, це і місяцями може не відбуватися), щоб розуміти, що ми один у одного є і в кожну хвилину прийдемо на допомогу один одному!",- повідомив Ігор Крутой.

Ірина Аллегрова, кадр з відео
Ірина Аллегрова, кадр з відео

Нагадаємо, Ані Лорак заговорила про роман з Лазарєвим і стосунки з Кіркоровим - "обожнюю Сережку"

Знай.ua писав, Віталій Козловський зі сталевими біцепсами зазіхнув на лаври Олега Винника: навіть вовчиці задивилися.

Знай.ua писав, Регіна Тодоренко здивувала Івана Урганта своїми апетитами - у того аж щелепа відвисла: "не лізе в рот"