Відома співачка і заслужена артистка України Анастасія Приходько зараз практично не виступає на сцені. У дівчини змінилися пріоритети - тепер вона займається вихованням трьох дітей і активно веде аккаунт в соцмережі Instagram, де за нею стежить трохи більше 100 тисяч шанувальників.

Тепер сторінка Анастасії в соцмережі більше схожа на "блог молодої мами", ніж на аккаунт успішної співачки української естради. Дівчина часто ділиться новинами з щасливих материнських буднів, час яких займає лише виховання і догляд за маленькими дітьми.

Скрін, Instagram Приходько
Скрін, Instagram Приходько

Цього разу артистка вирішила відкинути пелюшки і дитячі іграшки, щоб перевтілитися в неймовірну Insta-диву, від якої божеволіють всі шанувальники.

На опублікованому знімку Приходько спокусливо відкрила рот і зробила томний і вабливий погляд. Зірка навіть трохи підфарбувалася і зробила легку укладку, що на неї зовсім не схоже, адже найчастіше її можна побачити в образі затишної і природної багатодітної матусі, що знаходиться весь час вдома.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Ти у себе повинна бути на першому місці♥️, а потім вже всі інші! 💬" - написала артистка.

Шанувальники відзначили розкішний зовнішній вигляд артистки і завалили її компліментами.

Коментарі - instagram.com/prykhodko_official/
Коментарі - instagram.com/prykhodko_official/

Коментарі - instagram.com/prykhodko_official/
Коментарі - instagram.com/prykhodko_official/

Нагадаємо, Анастасія Приходько зібрала діток і показала, як потрібно зустрічати Святого Миколая: "Принесе щастя..."

Як повідомляв Знай.uа, Анастасія Приходько назвала те, чого їй не пропонують, а так хочеться: "З дитинства..."

Також портал Знай.uа писав, що Анастасія Приходько зізналася, як змогла пережити найтемніший період у житті: "Мене врятувала..."