Відома українська співачка Анастасія Приходько, яка займає суддівське крісло в проекті "Співають всі" на каналі "Україна", підвила підсумки минулого 2021 року.

Відповідне відео розмістив на своїй особистій сторінці в соцмережі «Тікток» радіоведучий Слава Дьомін. Там за ним стежать понад 6 тисяч 450 читачів.

У виконавиці Анастасії Приходько запитали, якою однією фразою вона могла б описати 2021 рік.

"А матюкатися можна?",- запитала багатодітна мати Анастасія Приходько.

"Звичайно», - дозволив їй Слава Дьомін.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

«Та *б твою мать!", - у відповідь вигукнула співачка, широко розвівши руками.

@slavademin_official

Итоги Насти Приходько🤣

♬ оригинальный звук - Слава Демин

"Аналогічно!", "Аахаххаахахаххаха", " не можна не погодитися з Анастасією!",- приєдналися до привітань співачки її шанувальники.

Нагадаємо, цього року Анастасія займалася вихованням трьох дітей і була суддею в популярному телешоу "Співають всі", в якому нерідко ставала фігуранткою гучних скандалів і неоднозначних ситуацій.

Нагадавши, Анастасія Приходько в білій сукні відкрила українцям своє містичне місце:"заходиш одним, а виходиш іншим". Анастасія Приходько розкрила таємницю найважливішого місця для артистів

Раніше Знай писав, Анастасія Приходько отримала "ляпас" перед Новим роком і поскаржилася на життя: "Зечка, гидко дивитися".

Також Знай повідомляв, Анастасія Приходько розповіла, коли починає наряджати ялинку на Новий Рік