Відома українська співачка і багатодітна матуся Анастасія Приходько несподівано зізналася, що втомилася, адже останнім часом на неї навалилося багато справ.
Анастасія Приходько має чимало прихильників, саме тому вона намагається часто тішити їх новими фото, відео або ж просто цікавими подробицями з особистого і творчого життя на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за нею стежить більше 100 тисяч осіб.

Настя Приходько, фото: Instagram
Настя Приходько, фото: Instagram

Цього разу на своїй сторінці в Instagram у розділі stories Анастасія Приходько опублікувала фото з неочікуваним підписом. Зірка зізналася, що останнім часом багато всього навалилося на неї, тому зірці встигло все набриднути. Приходько пов'язує це зі своїм не простим характером.

Скріншот stories Анастасії Приходько
Скріншот stories Анастасії Приходько

" У мене найкрутіший характер! Не подобається щось, розвернулася та пішла. А зараз у зв'язку з втомою констатую факт: мене все за***ло! Тимчасово! Хвилина на 5! Але це чесно! Обійняв пішла!", - зізналася Анастасія Приходько.

Однак, згодом виявилося, що Приходько отримує негатив і від своїх підписників в Instagram. Деякі з них зазначили, що на зірку стало "противно дивитися".

Скріншот stories Анастасії Приходько
Скріншот stories Анастасії Приходько

"Такі чудові дітки, а мама, як зечка в татуюваннях. Противно дивитися", - зазначила підписниця.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Анастасія Приходько в білій сукні відкрила українцям своє містичне місце: "Заходиш одним, а виходиш іншим". Анастасія Приходько розкрила таємницю найважливішого місця для артистів

Раніше Знай писав, Анастасія Приходько забула, що патріотка і заспівала російською: "у пісні є інші слова?"

Також Знай повідомляв, Анастасія Приходько розповіла, коли починає наряджати ялинку на Новий Рік