На сторінці в соцмережі Instagram відомого ресторатора, судді кулінарного шоу "Мастершеф" Ектора Хіменеса-Браво з'явився новий запис. Він поділився тим, яке блюдо, на його думку, найкраще підходить для сніданку.

За словами відомого українсько-канадського кулінара, йому подобається починати свій день з особливого Колумбійського супчика.

"Знаю, багато хто просив рецепт мого ранкового Колумбійського супу. І я з командою вже зняв рецепт! Напишіть в коментарях свій улюблений сніданок, і я приготую топ 3 кращих! Чекаю твій сніданок", - підписав кулінар короткий відеоролик.

"Рецепт Колумбійського супу, будь ласка, вже дуже апетитно снідає", "Подумки я вже там... з ложкою. Як не дивно, але на сніданок в дитинстві дуже часто були насичені супи! Рецептик будь ласка! А так можна що-небудь з сиру, рибки, авокадо", - цікавляться складом страви українці.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram
Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram

"Мій сніданок. Будь гарячий суп. З гострим перчиком", " цільнозерновий хліб + Філадельфія + лосось + авокадо. Смажене яйце всередині хліба. Салат: помідори черрі + зелень + Кукурудза", " Тост з яйцем пашот, сиром Філадельфія, авакадо і рибкою», «Ми не снідаємо. П'ємо каву з корицею та імбиром», - діляться рецептами інші.

Скрін, Instagram Ектор Хіменес-Браво
Скрін, Instagram Ектор Хіменес-Браво

Нагадаємо, зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво назвав три найпоширеніші помилки рестораторів: "бізнес непомітно стане збитковим"

Також Знай писав, на МастерШеф знайшли унікального учасника, який створює проблеми на рівному місці :" один суцільний факап"

Раніше Знай писав, нескромні макарони в соусі від Євгена Клопотенка в азіатському стилі: "трапляється магія..."