Мексиканські зимові канікули відомої української телеведучої і блогерки, зірки шоу "Орел і решка" Регіни Тодоренко тривають. Справа в тому, що днями Регіна показала свій "список важливих справ", а цього разу вирішила засвітити свої пишні натуральні форми з заднього виду.

Регіна позувала на тлі теплого піску і водички - просто райський курорт. Виявилося, що Регіна Тодоренко опублікувала "чесне" фото, де шанувальники не помітили будь-якої ретуші.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Регіни Тодоренко в мережі Instagram.

Публікація Регіни Тодоренко, скріншот: Instagram
Публікація Регіни Тодоренко, скріншот: Instagram

"Чоловікові привіт!", - коротко підписала знімок телеведуча.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Можна помітити, що на свіжому знімку Регіна Тодоренко позує в тілесного кольору купальнику, засвітивши весь свій горішок. Віддані шанувальниці почали активно лайкати і коментувати публікацію. Багато дівчат захопилися тим, що молода мама не використовує фотошоп, щоб приховувати вади фігури, а насправді чесно викладає все як є.

У коментарях також можна помітити, що чоловік, якому було адресовано послання теж встиг відреагувати, опублікувавши текст знаменитої сценки Володимира Висоцького про: "Ты, Зин, на грубость нарываешься. Все, Зин, обидеть норовишь!".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Регіна Тодоренко після чуток про вагітність перейшла на арбузик: "Закінчити...".

Як повідомляв Знай.uа, Лоліта Мілявська з волохатим віником на голові поскаржилася на свій зовнішній вигляд: "Обросла за два місяці так...".

Знай.uа писав, Регіна Тодоренко полетіла на відпочинок, залишивши Влада Топалова: "Я вдячна чоловікові за...".