Відома українська телеведуча Регіна Тодоренко вирішила пограти в асоціації, і розкрила, з якими країнами у неї асоціюються різні страви.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка розповідає про свої нові подорожі, показує фотографії з чоловіком і сином, а також просто розкриває деякі факти зі свого життя.

Цього разу вона розповіла про те, які страви у неї асоціюються з різними країнами. У Регіни Тодоренко є особистий список того, які страви що їй нагадують, і виглядає він наступним чином:

"🇮🇹Італія - незрівнянні сири з блакитною цвіллю🧀; 🇪🇸Іспанія, звичайно ж, хамон🥓; 🇺🇦Україна - дідусин борщ🍲; 🇲🇽Мексика - тако і трохи текіли🌮🙃 🇮🇳Індія - чікен масала і масала tea🍛" - сказано в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

А ось Японія, як не дивно, для неї не суші. Все тому що, японська кухня недооцінена, і багата не тільки сушами і ролами. Ось, наприклад, спеціальні пельмені гіоза.

"Це просто знахідка! Начинка на будь-який смак: і м'ясна, і рибна, і овочева. А готуються вони взагалі за 10 хвилин - трохи обсмажити, додати склянку води і пропарити під кришкою. Ну, чи не ідеально? GYOZA-це не пельмені, а кулінарна насолода!🤤" - захоплюється Регіна Тодоренко.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають:

"Пельмені на тарілці... І теля на футболці😂 😂 😂клас. Пипець, блін";

"Футболку можна було іншу надіти 😆, жах якась вийшла";

"Хто це на фото ? 🙈🙈🙈";

"Я в Іспанії зараз живу..і морепродукти і риба..свіже🥰 👍 і смачно і фігура не страждає 😃 💪 в 49 років думаю це дуже важливо бути В 🔥 🔥 🔥 формі️️️";

"Син надивився реклами, тепер вимагає їх купити спробувати!😂 Сподіваюся, не розчарують!)".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Регіна Тодоренко полетіла на відпочинок, залишивши Влада Топалова

Раніше повідомлялося, що Регіна Тодоренко після чуток про вагітність перейшла на арбузик

Також, Регіна Тодоренко здивувала Івана Урганта своїми апетитами - у того аж щелепа відвисла