Відома українська співачка, в минулому політична діячка і героїня найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями і цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 470 тисяч чоловік.

Після нового сезону "Холостячки" інтерес публіки до артистки в медіапросторі значно виріс. Злата продовжує активно розвивати свій аккаунт в соцмережі, завойовувати увагу нової аудиторії надихаючими і мотивуючими постами після пережитого на шоу.

Злата Огнєвіч, скріншот: YouTube
Злата Огнєвіч, скріншот: YouTube

Як відомо, за останній час співачка пережила чимало неприємностей - переслідування збожеволілого шанувальника, розслідування поліції і затримання неадеквата, а також хвиля хейта через те, що багато хто подумав, що вся ця історія була піар-ходом. Але, навіть після всіх труднощів, Златі все ж вдалося взяти себе в руки.

Артистка зізналася, що відволіктися від усіх життєвих проблем їй допомагає робота. На зйомках дівчина зовсім не втомлюється, а навіть відпочиває.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Звичайно, життя моє зараз схоже на детектив. Але 😅 роботу ніхто не відміняв)) зйомки - як ковток свіжого повітря. Тут я відновлюю сили, придумую нові ідеї, і навіть відпочиваю. Якщо на роботі можна відпочивати - значить це улюблена справа життя", - написала артистка.

Користувачі соцмережі і віддані фанати максимально підтримали Злату, а також захопилися її стійкістю і незворушністю.

Коментарі - instagram.com/zlata.ognevich/
Коментарі - instagram.com/zlata.ognevich/

Коментарі - instagram.com/zlata.ognevich/
Коментарі - instagram.com/zlata.ognevich/

Нагадаємо, що Злата Огнєвіч розповіла нові деталі про свого переслідувача-благала про допомогу, але ніхто не зглянувся: "Це напад"

Як повідомляв Знай.uа, кривдника "Холостячки" Злати Огнєвіч затримала поліція: переслідував і погрожував розправою протягом 3 років

Також портал Знай.uа писав, що Злата Огнєвіч зняла на відео переслідувача, який погрожує вбити її і тата: поліція, Кличко і Зеленський допомогти не можуть