Олександра Зарицька розповіла, хто є творцем образу на шоу"Голос країни". Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Солістка групи KAZKA, що грає поп-музику з елементами електро-фолку є популярною особистістю в нашій країні. У неї є значна армія шанувальників, зокрема тільки за Instagram-сторінці підписано триста тисяч фоловерів. Іноді вона спілкується з ними у форматі сторіз.

Зовсім недавно на телеканалі "1+1" стартував новий сезон талант-шоу "Голос країни". Разом з Надею Дорофєєвою, Ольгою Поляковою, Потапом і Святославом Вакарчуку стала п'ятим тренером в 12 сезоні. У першій серії дівчина вразила шанувальників довгим синім платтям.

26 січня дівчина розповіла про те, як прийшла до такого образу.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Отримала від вас багато компліментів в минулому образі💔 💔 💔 так ось. На шоу @goloskrainy_official стилем як тренерів, так і учасників займається велика команда крутих людей! Кожен з яких став мені хорошим другом ще при проекті @tanci1plus1. Так радісно знову зануритися в цю атмосферу, працювати разом і втілювати химерні ідеї! 😘 😘 😘 ",- повідомила вона.

Фолловери засипали жінку позитивними коментарями.

"Ох, ти супер, Саша, немає слів, ти дуже красива я тебе люблю я фанат, ти найкрасивіша дівчина"; "красуня"; "дуже мило", - повідомляють вони.

Нагадаємо, Анна Неплях після поразки на" Міс Всесвіт "змінить професію на" серйозну":"вроджене почуття справедливості". Дівчина назвала плани на майбутній рік. Там нічого матеріального-хоче розвиватися внутрішньо.

Також портал Знай.uа писав, що Соломія Вітвіцька, яка їде 1+1, приміряла шапку, яку носили діти в СРСР, українці спантеличені: "у черниці?"

Крім цього так могла виглядати дочка Андрія Хливнюка: колишня любов лідера "Бумбоксу" Лідія Таран похвалилася своєю маленькою копією