Відома українська телеведуча, яка вже тривалий час проживає на території Російської Федерації, Регіна Тодоренко поділилася черговим кадром з відпустки, і розповіла про вуличне мистецтво.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина подорожує, тому контенту у неї предостатньо.

Цього разу вона показала кадри з Тулума, що в Мексиці. Вона просто вирішила прогулятися по старих вуличках міста, і жодного разу про це не пошкодувала, адже це справжнє мистецтво.

"Just a soul of nature and art ❤️випадково блукаючи по широких загазованих і часом занедбаних вулицях Тулума, ми знайшли прекрасне містечко, оазис в галасливому місті 🌴! І були приємно здивовані глибокими, філософськими думками творців Арт-об'єктів. Рекомендую поціновувачам сучасного мистецтва ❤️ #tulum #mexico"- йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

По всій видимості цю поїздку дівчина точно запам'ятає надовго, адже встигла отримати масу позитивних емоцій. В якості образу на цей день вона підібрала дуже коротке плаття червоного відтінку, яке виділяє зону декольте спеціальним розрізом.

Примітно, що все більше зірок під час цих новорічних канікул вирішили відправитися саме в Мексику. З чим пов'язаний такий вибір-невідомо, однак, природа і архітектура там приголомшлива.

Нагадаємо, що зірка шоу "Орел і Решка" Регіна Тодоренко воскресила улюблений дідусевий борщ: під текілу зайшов "на ура"

Раніше повідомлялося, що Регіна Тодоренко полетіла на відпочинок, залишивши Влада Топалова

Також, Регіна Тодоренко здивувала Івана Урганта своїми апетитами- у того аж щелепа відвисла