Відома українська співачка, а також протягом деякого часу - ще й ведуча проекту "Орел і решка", Мішель Андраде поспілкувалася по душах з теле - і радіоведучим славою Дьоміним. Вона прийшла на ефір в радіо "ЛюксФМ".

Зокрема, вона поділилася новинами зі свого особистого життя.

"Мішель Андраде про свої нинішні стосунки. Як вважаєте, чому так всім цікаве особисте життя публічних людей? Повний випуск на Ютюб каналі Люкс ФМ», - написав під роликом автор публікації.

Мішель Андраде, фото: Instagram
Мішель Андраде, фото: Instagram

"Тебе парить те, що у тебе немає відносин?", - запитав у співачки ведучий.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Це складно насправді. Я не люблю про особисте життя розповідати. У мене є стосунки, але я не люблю про особисте життя говорити. Є, і ми давно зустрічаємося", - впирається Мішель.

"Публічні люди демонструють свої погляди і цінності, фанати цих людей поділяють ці самі погляди. Особисте життя - це один з ключових аспектів життя. Виходить, шанувальникам хочеться звірити і в цій сфері свої цінності, переконання з цінностями свого кумира! І інтерес прополоскати чужу брудну білизну ніхто не відміняв", - вважають коментатори.

Нагадаємо, що учениця Потапа з "Орла і Решки" Мішель Андраде поїхала до ченця, який 18 років живе в печері: "там дуже глибоко і темно".

Раніше повідомлялося, що підопічна Потапа Мішель Андраде перевірила свій рот на міцність, засунула аж 12.

Також, що улюблениця Потапа Мішель Андраде розповіла про секс з друзями.