З сусідньої Російської Федерації, з Кіровської області, прийшли вельми цікаві новини. Місцеві вже не збираються руйнувати свої традиції в стилі "бартеру". Так, центр зимового відпочинку "Калинка" подарував учасникам міських змагань зі сноубордингу по цілій пачці майонезу.

Ось таке вийшло незвичайне нагородження учасників міських змагань.

Про це стало відомо завдяки повідомленням і знімкам від учасників змагання в соціальних мережах.

Сноубордистам подарували майонез, фото: Telegram
Сноубордистам подарували майонез, фото: Telegram

Так, у неділю, 23 січня, в центрі зимового відпочинку "Калинка" пройшли міські змагання зі сноуборду в дисципліні слалом. Участь у них взяли близько 100 осіб з різних населених пунктів регіону.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

На сторінці Центру в одній із соцмереж тим часом з'явилися фото нагородження юних спортсменів. На них можна побачити, що хлопцям, окрім симпатичних блокнотів від "Калинки" подарували... упаковки майонезу і кетчупу від місцевого виробника.

А ось вже місцевий паблік відреагував в іронічному стилі: "Більше ста кіровських школярів зарубилися за першість, але надії переможців на грошовий приз або хоча б медаль швиденько розтанули. Місцевий виробник відстебнув найстійкішим невеликий запас соусу. Краще б пачку пельменів замість блокнотів подарували, навіщо потрібен кетчунез без них?".

Раніше повідомляли, лижа злетіла з ноги відпочиваючого під час спуску і потрапила в голову сноубордисту: так можна і душу Богу віддати.

Як повідомляв Знай.uа, невідомі екстремали "осідлали" Північний міст: вид на київські затори з висоти пташиного польоту.

Знай.uа писав, великий сніг у Харкові триває: сноубордисти показали свої найкращі трюки, майже як профі з Red Bull.