В Одесі в одному з супермаркетів мережі АТБ чоловік купив майонез "з майбутнього".

Про це стало відомо завдяки новій публікації в телеграм-каналі "Чорний список".

Так, покупця збентежили дві дати, які були вказані на упаковці. Адже одна повинна відповідати даті виготовлення, а друга кінцевій даті вживання. Але обидві дати в реальності ще не настали, що змусило думати чоловіка, що сталася якась помилка.

фото: Чорний список
фото: Чорний список

"АТБ на вул. Ільфа і Петрова, 10. У продажу майонез з майбутнього", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Насправді, на упаковці з майонезом вказані дві кінцеві дати, просто одна відповідає терміну зберігання в холодильнику, а друга - якщо зберігати його при кімнатній температурі.

"Читати треба що написано це два кінцевих терміни (дивлячись яка температура) такий і термін", "зайвий раз доводить що в АТБ нічого не можна купувати або прострочення або паленка", "Чисто по одеськи", "не завжди на всіх товарах пишеться дата виготовлення або кінцева дата, виробник може писати кінцеву дату при цьому ж вказавши був виготовлений за ... місяців або написати початкову дату вказавши термін зберігання... місяців", "фоткають фігню олені тупі, та й адмін несильно від них далеко якщо постить таке", " виробник хто? Забули сфоткати!", "Люди просто не читають і мудрують! Якщо цей майонез буде зберігатися без холодильника термін один, а якщо в холодильнику то інший!!!Я з вами повністю згодна", - писали в коментарях українці.

Нагадаємо, раніше В АТБ українцям запропонували дивне "прозоре" масло:"забули підфарбувати". Українець купив у метро хот-дог з "сюрпризом" під майонезом

Як повідомляє портал «Знай.иа» Українцям продали шаурму з протухлим м'ясом: "Мало не..."У Запоріжжі в донерній постійним покупцям продали шаурму з протухлим м'ясом.

Також «Знай.иа " писав, що "Сімейна пекарня" ледь не нагодувала українця надкушеним хот-догом: замаскували майонезом. Дивне знебарвлене рослинне масло торгової марки "Щедрий дар" було виявлено на полиці супермаркету популярної в Україні мережі АТБ в Одеській області.