Відома співачка Лоліта Мілявська розповів про ситуацію з одним з її п'ятьох чоловіків, яку порадила не повторювати нікому.

Лоліта Мілявська славиться своїми дзвінкими висловлюваннями щодо тієї чи іншої теми. В одному зі своїх інтерв'ю знаменитість зачепила тему відносин, уривком її висловлювання поділилися в ТікТок на сторінці "max_mara_".

Відомо, що Лоліта Мілявська була одружена п'ять разів, і у всіх шлюбах вона працювала не покладаючи рук, розвиваючи свою кар'єру. Однак, одному з чоловіків це не сильно подобалося і він побажав, щоб Лоліта сиділа вдома і чекала його з роботи.

Лоліта Мілявська, скріншот
Лоліта Мілявська, скріншот

І це незважаючи на те, що за словами співачки, вона буквально його утримувала. Після таких слів співачка відразу ж розірвала з ним стосунки.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"У нього єдиного хвалимо мозку мені сказати фразу. Людина, яка нічого не заробляла, сиділа на моїй шиї. Тільки він додумався мені сказати: "Ти багато працюєш! Ти повинна сидіти вдома, і чекати чоловіка з вечерею. І він тут же вилетів, з речами в коридор. Це була єдина людина, але він абсолютно не розвинений інтелектом", — розповіла вона.

Лоліта Мілявська, скріншот
Лоліта Мілявська, скріншот

Перший чоловік Лоліти Мілявської актор Олександр Бєляєв, вони були однокурсниками і одружилися в 1984 році. Їх шлюб розпався в 1987. Другим чоловіком Лоліти в 1987 році став Віталій Мілявський, і як розповідала сама співачка він був фіктивним.

Лоліта Мілявська, скріншот
Лоліта Мілявська, скріншот

Третій раз Лоліта вийшла заміж за Олександра Цекало. Їх шлюб проіснував з 1988 по 2000 рік. Метою цього шлюбу було оформити на Цекало дочку Лоліти Єву, зачату від іншого чоловіка. Четвертим чоловіком співачки став Олександр Зарубін, вони одружилися в 2004, а розлучилися в 2009 році. Її п'ятим чоловіком був Дмитро Іванов, вони одружилися в 2010 році і їх відносини проіснували 10 років.