Скандально відома російська балерина, головний амбасадор "широкого шпагату" Анастасія Волчкова, яка нещодавно провела свій відпочинок з новим бойфрендом Сергієм на Мальдівах, вирішила заступитися за коханого. Волочкова перед камерою на одному з телевізійних шоу заявила, що її новий коханий "непогана людина".

Балерина три тижні тому закрутила роман з бізнесменом Сергієм Кузнєцовим. Вони познайомилися в студії шоу "Давай одружимося!", випуск якого давно є в YouTube.

Історія Волочкової та її бойренда, скріншот: YouTube
Історія Волочкової та її бойренда, скріншот: YouTube

Дмитро Сафронов публічно звинуватив керуючого банним комплексом. Актор заявив, що найняв детективів і дізнався про судимість обранця колеги. За словами сина художника Нікаса Сафронова, Сергія в 2001 року засудили за грабіж в Тамбовській області. Дмитро повідомив, що бізнесмен перебуває в розшуку. Він поспішив донести інформацію Волочковій.

Історія Волочкової та її бойренда, скріншот: YouTube
Історія Волочкової та її бойренда, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Настенька! Ти потрапила в руки до нехорошої людині. Це шахрай, бандит! Я провів своє розслідування і дізнався, що у цієї людини була судимість. Чому і втік до України", - заявив артист.

Історія Волочкової та її бойренда, скріншот: YouTube
Історія Волочкової та її бойренда, скріншот: YouTube

Колишня прима Великого театру не очікувала такого повороту подій.

"Люди, які мене не знають, стали проводити розслідування. Те, що я знаю, знаю зі слів Сергія, не більше", — зізналася вона.

Анастасія Волочкова, скріншот: YouTube
Анастасія Волочкова, скріншот: YouTube

Кузнєцов вирішив виправдатися. Він з гумором вказав, що звинувачення в тероризмі на його адресу начебто безпідставні.

"Я в бункері сиджу, купа зброї у мене, сиджу з гранатами. Терорист же, ховаюся. Я буду ховатися. Це марення взагалі. Коли був на Україні переворот, я очолював одну з партій в Запорізькій області. Я збирав мітинги в нашому місті проти перевороту. Я ніколи в житті не був в Тамбові і Тамбовської області! Це неправда. Я був громадянином України. Не знаю, це маячня!",- висловився коханий зірки в шоу "Пусть говорят".

Королеву шпагатів обурили нападки на бойфренда. Вона вважає, що думка про людину повинна бути заснована на особистому досвіді. Анастасія привела в приклад свої промахи, якими не пишається.

"Докопалися вже і до Сергія з розшукуванням якихось його таємних. Послухавши. На будь-яку людину можна наковирять будь-якого бруду. Ми всі не безгрішні. Я теж в житті нас багато безглуздостей. Ну то що? Я цього не приховую. Мене стільки обливали брудом! Є люди, яким я не подобаюся, дратую, які ставляться до мене негативно. Це їхнє право. Але це ж не означає, що я погана людина", - пояснила балерина.

Волочкова підкреслила, що впізнала Сергія як порядного, позитивного, уважного і благородного чоловіка. Артистка не вірить, що він здатний на підлість.

"Все, що було в житті Сергія, було до зустрічі зі мною. Навіщо ж його засуджувати? Мені він нічого поганого не зробив. І ми завжди будемо захищати один одного, що б не сталося і скільки б нашим стосункам не судилося продовжуватися", — резюмувала Волочкова.

Раніше повідомляли, Настя Волочкова пригріла чоловіка, який розшукується поліцією, але її це не лякає: "Ми всі не безгрішні".

Як повідомляв Знай.uа, Анастасія Волочкова вибачилася за п'яні витівки в літаку, але вилаяла бортпровідника: "Докопався...".

Знай.uа писав, Сергій В прольоті: Анастасію Волочкову застукали в обіймах Микити Джигурди, "Два чоботи пара".