72-річна Алла Пугачова - дуже популярна радянська естрадна виконавиця, що стала "символом російської жінки".

Не менш знаменитий її п'ятий і нинішній чоловік, гуморист Максим Галкін, який прийшов після Миколаса Орбакаса, Олександра Стефановича, Євгена Болдіна і Філіпа Кіркорова. Чоловік часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 9,3 мільйонів чоловік.

Максим Галкін і Алла Пугачова, фото: Instagram
Максим Галкін і Алла Пугачова, фото: Instagram

Цього разу він опублікував "самотній" знімок Алли Пугачової, на вулиці. Артистка постала в рожевій, модній куртці. З шапкою на голові. Позаду можна побачити багато снігу, хвойні дерева. Алла вирішила на мить стати загадковою, бо сховала під капюшоном половину обличчя, дивлячись в камеру лише одним оком.

"Аллуся❤️", - ніжно підписав Максим Галкін публікацію.

Алла Пугачова, фото з instagram
Алла Пугачова, фото з instagram

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Максим! Дуже хочеться побільше фоток з нашою красунею", "Спасибі, Максим, за те, що ви зробили для цієї великої жінки! Ви... продовжили їй щастя!", "Завжди приємно дивитися на Вашу сім'ю❤️", "Як завжди прекрасна наша Алла Борисівна😍", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Максим Галкін знайшов несподіване заняття, поки Алли Пугачової немає поруч: "Підпалили апельсин"

Як повідомляв "Знай.ua", такою її бачить Максим Галкін вдома? Алла Пугачова здалася без зачіски і яскравого макіяжу

Знай.ua писав, Алла Пугачова "віддала" своє тепло колишньому чоловікові Наташі Корольової - Максима Галкіна навіть в думках немає: "Будемо притягувати..."