Арсен Мірзоян, відомий український співак, зізнався, що обожнює під час пробіжок, які вирішив регулярно демонструвати прихильникам.

Кадр після п’ятикілометрового бігу Арсен розмістив на своїй сторінці в Instagram. Арсен зробив селфі, дивлячись прямо в об'єктив камери. Сніжинки налипали на його віях і підкреслили глибину погляду.

Музикант і спортсмен показує знак "перемоги" та звітує, що два дні поспіль бігає по 5 км по Києву. У скріні, показаний шлях співака, який пролягав через мікрорайон "Звіринець" до "Печерська".

Арсен Мірзоян. Фото: Instagram
Арсен Мірзоян. Фото: Instagram

Коментуючи своє фото Арсен написав:

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Фізкульт привіт! Обожнюю сніг".

Фото сподобалося шанувальникам, яких в Арсена понад 52 тисячі осіб. "Красивий", - написала фанатка співака.

Коментар. Фото: Instagram
Коментар. Фото: Instagram

Раніше Арсен розміщував теж фотографії, на яких займається спортом, адже йому, як артисту треба у першу чергу підтримувати форму.

Арсен Мірзоян. Фото: Instagram
Арсен Мірзоян. Фото: Instagram

Не так давно Арсен ділився сніговими забавами, граючи з друзями у волейбол. Та показував як пріє під час пробіжки. Співак має чудовий вигляд, а спортивний дух допомагає налаштуватися на творчість та позбутися негативу. "Вчора 5, і сьогодні 5", - написав Арсен на фото своїх досягнень.

Пробіжка Мірзояна. Фото: Instagram
Пробіжка Мірзояна. Фото: Instagram

Арсен відпочивав нещодавно з коханою дружиною та дітьми у Єгипті, де скупався ніби в ополонці у морі. Проте після публікації відео "наслухався" від шанувальників, що, мовляв, температура води у Єгипті не така як на лютому морозі в Україні.

Нагадаємо, раніше Арсен Мірзоян показав, скільки пробіг за день під снігом у негоду.

Як повідомляв портал "Знай.ua", снігові забави з м'ячем, Арсен Мірзоян показав, як відривається на спортмайданчику .

Також "Знай.ua" писав, що Тоня Матвієнко показала Арсена Мірзояна у теплій морській "ополонці".