Відома українська модель та зірка "Топмодель по українські", Алла Костромічова похизувалася білосніжною посмішкою перебуваючи у Парижі.

Свіже фото зірка виставила в Instagram. Вона позує у шикарному готелі у Парижі. На одному фото дівчина зберегла серйозний вираз обличчя, а на іншому щиро посміхнулася. Дівчина сає чудовий доглянутий вигляд, тому і на одному і на іншому фото надзвичайно красива.

Щасливі очі, перетворили модель на справжню красуню, а втім, вона вирішила запитати поради у своїх шанувальників. "Посміхаємося, чи не варто?".

За творчістю моделі слідкує понад 995 тисяч фоловерів. Часто-густо вони пишуть у коментарях не надто чуйні відгуки. Комусь здається, що Алла надто худа, або ж що не відповідає уявленням про красу жінки. Проте чимало обожнюють свою фаворитку, та не втомлюються вихваляти її.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Алла Костромічова. Фото: Instagram
Алла Костромічова. Фото: Instagram

Цього разу було багато позитивних коментарів. Усім сподобалася посмішка Алли, лише дехто заявив, що вже на підсвідомому рівні вона асоціюється без посмішки.

Алла Костромічова. Фото: Instagram
Алла Костромічова. Фото: Instagram

"Посмішка вам личить", "яка красуня", "з роками чарівніше, Аллочко", "варто посміхатися", "посмішка вам дуже личить", "посмішка гарна, але асоціюєтесь ви без посмішки", - написали свою думку шанувальники.

Коментарі. Фото: Instgaram
Коментарі. Фото: Instgaram

Нагадаємо, раніше модель Алла Костромічова показала кам'яне обличчя та налякала українців.

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка ТМПУ Алла Костромічова змінила зовнішність і втекла з Нью-Йорка

Також "Знай.ua" писав, що Алла Костромічова перетворилася на мрійливу дівчину, та зачарувала українців.