Знаменита українська виконавиця Настя Каменських обожнює приміряти запаморочливі вбрання, які підкреслюють її ідеальні форми і доводять шанувальників до мурашок. Цього разу зірка блиснула значним декольте на фото, яким поділилася в соціальній мережі instagram.

Настя Каменських активно стежить за собою, зокрема займається спортом і дотримується здорового харчування. Старання зірки відбиваються на її фігурі, яка заворожує багатьох чоловіків.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

Настя Каменських не соромиться яскравих нарядів з відвертою зоною декольте і високими розрізами і часто радує публіку жаркими образами. Яскрава зовнішність зірки привертає багато уваги, зокрема нею активно цікавляться рекламодавці.

Так, цього разу знаменитість знялася в рекламі прикрас. Каменських з'явилася в кадрі в розкішній сукні з зухвалим декольте. Образ зірки спровокував фурор в мережі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Шикарна леді", "Настя, ви принадність", "Шикарно, гідно, багато", "розкішна", "Уууф що за Настя!!!!! Це ви прикраса цих прикрас! Осліпнути можна"," яскраво", - написали в коментарях під фото.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських не прикрила об'ємний животик і українці все зрозуміли.

Нагадаємо, що зірка "Холостячки" Роман Свечкоренко розповів про біду, яка трапилася з його дівчиною і дочкою.

Також ми писали, що зірка "Дизель шоу" Олександр Бережок розповів, хто передбачив третю вагітність дружини.